آلوبخارا
آلو بخارا منبعی خوب برای ویتامین سی
ویتامین سی موجود در آلو بخارا به بدن کمک می کند تا مقاومت بدن در برابر بیماری های عفونی بالا ببرد، همچنین باعث تسکین تورم شده و رادیکال های آزاد را از بین می برد.
آنتوسیانین ها، رنگ دانه های آبی مایل به قرمز در این میوه به پاکسازی رادیکال های آزاد در برابر سرطان می باشد.
ویتامین آ موجود در آلو بخارا از بدن در برابر سرطان حفره دهان مراقبت می کند. آلو یکی از میوههای تابستانی است که مواد مغذی زیادی از جمله فیبر و آنتیاکسیدان دارد. میتوانید از خواص آلو برای درمان یبوست، دیابت و حتی پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان بهره ببرید. در مقالهای که امروز برایتان در نظر گرفتهایم، قرار است شما را با خواص آلو و ارزش غذایی آن آشنا کنیم و طرز درست کردن ۲ خوردنی با آن را یاد دهیم
دیدگاهها 0